0512-545344
Aanmelden leerling

Aanmelden leerling

Aanmelden nieuwe leerling
Aanmelden leerling

De tijd op de basisschool is een belangrijke fase in het leven van een kind. We bouwen samen herinneringen voor het leven. Een kind groeit op van een kleuter tot een prépuber. Het is een 8-jarige periode waarin een kind zich veel kennis, kunde en vaardigheden eigen maakt. De keuze voor een basisschool die aansluit bij uw wensen, passend bij uw kind, is van groot belang. Het gaat immers over de toekomst van uw kind. Een basisschool kies je dan ook met zorg.

We laten u graag onze school in bedrijf zien. Een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school geeft u het beste beeld. Vanaf 3 jaar kunt u uw kind aanmelden bij De Voorde. We maken graag tijd voor u en uw kind vrij hiervoor. De kortste route naar het maken van een afspraak is de telefoon. Maar u kunt ons ook altijd mailen, wij zullen u dan terugbellen om een afspraak in te plannen.
Kijk voor telefoonnummer/mailadres op onze contactpagina.

Als er vooraf vanuit uw kant of onze kant vragen zijn over de haalbaarheid van de aanmelding zullen we samen met onze intern begeleiders gaan kijken naar wat mogelijk is, wat haalbaar is, wat reëel is. Daarbij gaat het met name over een onderwijsbeperking, in welke vorm dan ook. In ons school ondersteuning profiel (zie belangrijke documenten) hebben we beschreven wat wij kunnen en waar de grenzen aan onze zorg liggen.

Aanmelding vanaf een andere school

Het kan ook zijn dat uw kind(eren) al naar school gaan en u door bijvoorbeeld verhuizing een nieuwe school zoekt. In alle gevallen zullen wij, afhankelijk van de reden van wisseling van school, vooraf of achteraf contact opnemen met de huidige school.